Lid Worden

Hallo!

Leuk dat je onze site bezoekt.
Ben je benieuwd of zingen wat voor jou is? Beantwoord dan de volgende vragen:

•    Word jij ook altijd blij van zingen?
•    Zing jij ook zoveel mogelijk mee met je favoriete muziek?
•    Heb je zin om een avond in de week heerlijk te ontspannen  maar ga je wat uitdaging ook niet uit de weg?
•    Vind je het leuk om anderen mee te laten genieten van jouw hobby?
•    Ben je een vrouw, ouder dan 18 jaar?

Zeg je 5 x JA? Dan is lid worden van Venrode Voices de perfecte oplossing!

We zingen een gevarieerd repertoire met popnummers en ballads, evergreens en recente nummers. Een kleine greep uit ons repertoire: Set fire to the rain, All of me, You raise me up, Bohemian Rhapsody, Grenade, Just give me a reason, Mr Blue sky. We zingen enkele malen per jaar voor publiek. Soms ook buiten de regio Venray. Ongeveer om de vijf jaar brengen we een grote productie. Zo voerden we in november 2017 de musical Hair tweemaal op voor een uitverkochte schouwburgzaal. In 2022 hebben we een mooie kerstshow uitgevoerd in een volle Grote Kerk in Venray. Ons volgende project wordt weer met musicalnummers.

Het koor brengt in oktober 2025 de show “Romeo en Julia, here we go again” op de planken in de Schouwburg van Venray. De rode draad is het liefdesverhaal van Romeo en Julia in een modern jasje.

We zingen onder leiding van onze enthousiaste dirigent Dirk Kokx, met 4- tot 6-stemmige arrangementen.

Jij kunt daar deel van uit maken!

Als nieuw lid heb je de mogelijkheid om aan dit prachtige project deel te nemen en te schitteren op het podium! Zangervaring hoef je niet te hebben, je wordt omringd door een club enthousiaste meer ervaren dames die je met liefde helpen.

Als je interesse gewekt is, kom dan eens vrijblijvend een repetitie bijwonen. Voel je welkom! We zingen iedere woensdag van 20.00 uur tot 22.15 uur (inclusief pauze en mededelingen) in Jenaplan Kindcentrum Talententuin (voorheen jenaplanschool De Keg), Tinnegieterstraat 6 Venray. Neem even contact op met ons bestuur om je aan te melden voor een proefrepetitie. Kom vooral ook luisteren naar onze optredens

juni 2022, fotografie Rita Kuenen